• 1

  Maak van je huis je thuis


  De specialisten van AMVK zorgen ervoor dat uw woning tip top in orde is. Of het nu gaat om een kleine reaparatie of de complete verbouwing van uw woning, AMVK zorgt dat u nergens omkijken naar heeft en u comfortabel kunt wonen, zonder zorgen.
 • 2

  AMVK, voor onderhoud & renovatie


  Alle mogelijke onderhouds- en renovatiewerkzaamheden kunnen door AMVK worden uitgevoerd: groot en klein onderhoud, reparatiewerkzaamheden of renovatie van bestaande onderdelen van uw woning of bedrijfspand, of projectmatig onderhoud.
 • 3

  Dakvenster of dakkapel?


  Voor gebruik van de zolder als hobbyruimte en/of opslagruimte is het plaatsen van een dakraam wellicht een betere keus dan een dakkapel. Een dakraam is eenvoudiger aan te brengen, goedkoper en vergt minder materiaal, waardoor het ook vanuit milieu oogpunt gunstiger is. Informeer naar de mogelijkheden.
 • 4

  De zolder, onbegrensde mogelijkheden


  Was vroeger de zolder niet veel meer dan een opslagruimte, een werkkamer of wellicht een logeerkamer. Inmiddels ontdekken steeds meer mensen dat de zolder vaak meer mogelijkheden biedt die andere ruimtes in uw huis niet hebben. Een groot aantal nieuwe ontwikkelingen helpen u hierbij. De zolder kan een multifunctionele ruimte worden met zeer speciale kenmerken.

PARTICULIER


Een verbouwing is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis,die vaak veel tijd in beslag neemt.
Het goed organiseren van uw verbouwing vergt de nodige kennis en ervaring.

Wat kan AMVK voor u betekenen?
Wij nemen u de volledige organisatie uit handen.Een aanspreekpunt,een persoon die alles voor u uitvoert. Indien nodig worden door ons bepaalde specialisten ingehuurd en opgenomen in de planning van uw verbouwing zodat deze geen onnodige vertraging oploopt.
U ontvangt van ons een duidelijke offerte,dus geen verrassingen achteraf.Ook van eventuele aanpassingen tijdens uw verbouwing(meer-/minderwerk)krijgt u eerst een duidelijke prijs.
Wij zijn er voor AL uw verbouwingen,klein of groot.in en rondom uw woning.
Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbaar en veelzijdig


AMVK is aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

AMVK werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers

Website Huiskompas Website LekkerLeven Website Remeha Website Velux