• 1

  Omdat u gewoon uw werk wilt blijven doen.


  Uw werkplek moet in orde zijn zodat u en uw personeel kunnen doorwerken. Reparaties en verbouwingen voeren wij uit met zo min mogelijk overlast voor u, afspraken komen wij altijd na. Wij doen ons werk zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen.
 • 2

  AMVK , vakmanschap en persoonlijke aandacht.


  Door de verscheidenheid van onze dienstverlening is het niet noodzakelijk verschillende bedrijven in dienst te nemen. Het is hierdoor eenvoudiger om aan uw wensen te voldoen, zonder afstemming tussen allerlei verschillende partijen.
 • 3

  AMVK, voor onderhoud & renovatie.


  Alle mogelijke onderhouds- en renovatiewerkzaamheden kunnen door AMVK worden uitgevoerd: groot en klein onderhoud, reparatiewerkzaamheden of renovatie van bestaande onderdelen van uw woning of bedrijfspand, of projectmatig onderhoud.
 • 4

  AMVK , onze visie.


  Visie van AMVK is eenvoudig; “afspraak is afspraak” en we houden het ”gewoon eenvoudig”. Dit geldt voor alle bedrijfsactiviteiten en voor elke klant. Klanten verwachten dat je bereikbaar bent, hebben ook onderling veel contact en daar moeten wij van AMVK adequaat op reageren.

ZAKELIJK


Wij begrijpen als geen ander dat het werk altijd door moet gaan.
Als u kiest voor AMVK als partner voor uw verbouwing zullen wij er alles aan doen om in samenspraak met u de overlast(die een verbouwing natuurlijk altijd met zich meebrengt)tot een minimum te beperken. AMVK heeft de nodige ervaring op dit gebied.

U heeft een aanspreekpunt voor de organisatie en uitvoering van uw project.
Indien gewenst verzorgen wij de nodige specialisten voor uw verbouwing. U krijgt van ons vooraf een duidelijke en concurrerende offerte. Ook zullen wij zo flexibel mogelijk omgaan met gewenste aanpassingen tijdens het werk. Van dit meer-/minderwerk krijgt u altijd eerst een prijsopgave.
Neemt u gerust een vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbaar en veelzijdig


AMVK is aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

AMVK werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers

Website Huiskompas Website LekkerLeven Website Remeha Website Velux